Vakantiepark Résidence La Marquise
Trébas les Bains ligt in de Tarn-vallei, op 35 km ten oosten van Albi, aan de rand van het departement van Aveyron. Dit is een uitstekend uitgangspunt om de vele wandelingen naar de Gorges du Tarn te ontdekken.

De hoogstaande, moderne architectuur gaat geheel op in het landschap en geeft La Marquise een uitzonderlijke sfeer, gezellig en respectvol voor de omgeving. Er zijn zelfs speciale voorschriften ingesteld om het meest magische aspect van de natuur te kunnen waarborgen: haar authenticiteit !

Liefhebbers van cultuur en traditie kunnen zich verheugen op het ontdekken van allerlei kleine dorpjes in de vallei, zoals Brousse-le-Château, Ambialet, Villeneuve sur Tarn. En op ongeveeer 20 km hiervandaan liggen de vele cultuurschatten van de Albigeois-streek te schitteren. Dit erfgoed hebben wij te danken aan een bewogen geschiedenis en aan de menselijke intelligentie... Levende voorbeelden hiervan zijn de kathedraal van Albi, de middeleeuwse vesting Cordes-sur-Ciel en de molen van Lautrec.

De lokale specialiteiten zullen de meest ervaren fijnproevers doen smelten. Onder de regionale boerenprodukten treft u de eend in al zijn culinaire gedaanten (foie gras, magret, confits, paté...) daarnaast duif en ander gevogelte, en zuivelprodukten, waarbij vooral de geiten- en schapenkazen vermeld moeten worden.Vakantiepark faciliteiten
Broodjesservice
Fietsen
Kinderbad
Indoor zwembad
Paardrijden
Parkeerplaats
Receptie
Sportveld(en)
Vissen
Wandelroutes
Wasgelegenheid

Vakantiehuizen in Frankrijk